Winkel

In het hart van het centrum van Ommen, gelegen aan de Varsenerpoort, vind je DONNA. Hier zijn de leukste en origineelste sieraden, tassen en kado’s van Ommen en omstreken te vinden. ‘Knap als je hier zonder iets te kopen de deur uit gaat’ ; is een kreet die wij vaak horen!

Bij DONNA slaagt iedere vrouw die houdt van mooie accessoires met een eigen stijl. Basic, stoer en tijdloos. Of juist apart, vrouwelijk of vernieuwend. De uitgebreide collectie van DONNA heeft het allemaal.

De winkel staat bol van tassen, sieraden, horloges, shawls, ringen, portemonnees en nog veel meer. DONNA is als een snoepwinkel voor elke vrouw! Hier wil je gewoon HEBBEN, HEBBEN, HEBBEN…..

DONNA is HET adres voor een leuk cadeau en met een originele ingepakte cadeaubon van DONNA maak je echt iedere vrouw happy!

Bij DONNA vindt je naast fashion sieraden, mooie merken zoals Zinzi, Melano, Ixxi Jewelry, Qoss, Karma, Claudia V, Barong Barong en Zag byoux. Ook verkoopt DONNA bijzondere tassen merken zoals Chabo, Cowboysbags, Elvy Bags en By Lou Lou.

Neem alvast een kijkje onze winkel