VIVA BY TENDENZA

De Viva collectie oorbellen staat voor tijdloos, luxe en exclusiviteit voor een betaalbare prijs. De oorbellen zijn bewerkt met glasparels, cubic zirconia en Swarovski kristallen in klassieke kleuren. Viva Fashion Collection is geïnspireerd op de laatste trends van de catwalk. De collectie bestaat uit stekers, hangers en creolen in vele soorten, kleuren en formaten. Sprankelende oorbellen met Swarovski kristallen in de laatste trendkleuren waarmee iedere vrouw schittert.

De sieraden van Viva Jewellery worden met veel zorg ontworpen en met de hand gemaakt in onze fabrieken. De gebruikte materialen zijn gegarandeerd 100% nikkelvrij. De sluiting van elke oorbel is gemaakt van chirurgisch materiaal. Zilveren sieraden zijn voorzien van een rhodium plating, een dunne laag waardoor de kleur goed tot zijn recht komt en welke de kleur langer vast houdt. Gouden sieraden zijn voorzien van een gold plating. De rosé gouden collectie is voorzien van een rosé gold plating.

De stenen die in alle modellen worden gebruikt zijn Swarovski kristal of cubic zirconia.

Bij DONNA vind je een uitgebreide collectie van de Viva oorbellen op onze Viva molen. Hier zitten slechts 288 paar op gepresenteerd. De keuze is reuze! Zelfs in clips heeft Viva een leuke hippe collectie samengesteld.

tip van DONNA! Doe je oorbellen pas in nadat je parfum opgespoten hebt en haarlak hebt gebruikt. De chemicaliën in deze producten “vreten” het materiaal aan en versnellen namelijk het proces van verkleuring.