Verzenden & Retouren

Verzending

Als je een order hebt geplaatst, wordt deze gemiddeld dezelfde werkdag verwerkt door de medewerkers van DONNA. Jouw pakket wordt op werkdagen verzonden via PostNL en de levertijd is gemiddeld 2-3 werkdagen.  Rondom de nationale feestdagen  is het mogelijk dat de levertijd iets langer duurt.

Mocht een product niet voorradig zijn dan nemen we uiteraard contact met je op om een alternatief te zoeken, mocht dit niet mogelijk zijn ontvang je uiteraard je geld retour.

Het verzenden van bestellingen met een verzendadres in Nederland is € 6,95. Als het pakket naar een adres binnen de EU gestuurd moet worden, dan zijn de kosten € 13,95.

Bij een bestelling vanaf 49,99 is de verzending gratis.

Ruilen & retourneren

Heb je je bestelling ontvangen en ben je over 1 of meerdere artikelen niet tevreden of is de maat verkeerd? Je kunt je bestelling op twee manier retourneren.

 1. Lever je je retour in bij ons in de winkel, dan is het retourneren gratis.
  In de winkel krijg je het bedrag terug of kun je er wat anders voor uit zoeken.
 2. Stuur je het pakket zelf op naar ons retour adres, dan is het tarief afhankelijk van de gekozen verzendmethode en de omvang en of gewicht van het pakket. Kosten en risico van de retourzending zijn voor rekening van de koper.
   
  Let op: wij adviseren je om jouw retourpakket niet per brievenbuspost op te sturen, je ontvangt dan geen bewijs van verzending en het pakket is dan niet te traceren in het geval er iets mis gaat.
   
  Stuur ons een e-mail (info@donnazj329.329.axc.nl) met welke producten je retour wil sturen of wil ruilen en vermeld daarbij het bestelnummer en/of het factuurnummer.
   
  Stuur na het versturen van deze mail de producten in originele verpakking, in originele staat en onbeschadigd retour naar:
   
  DONNA retouren
  Kerkplein 17
  7731 CS OmmenZorg dat je het pakket voldoende frankeert zodat het product weer netjes aan komt.
  Wij zullen het bedrag van de terug gestuurde producten zo snel mogelijk naar je overmaken.
Vragen

Voor vragen omtrent geplaatste bestellingen, kun je contact opnemen via info@donnazj329.329.axc.nl