Stilettorun 04-10-2014

Diverse dames streden zaterdag 4 oktober 2014 om de felbegeerde trofee en de te winnen prijzen tijdens Donna’s Glamour Stilettorun. Aan de start verschenen de dames die in twee groepen een ronde rond de kerk renden op hoge hakken van minimaal acht centimeter.

klaar-voor-de-start klaar-voor-de-start1

Het enthousiasme was groot, de schade bleef beperkt en er werd goed aangemoedigd door het publiek. De winnaressen van beide ronden streden om de felbegeerde eerste prijs. Dit was een trofee met de gouden stiletto en een waardebon van 100,- beschikbaar gesteld door SFD schoenen. De tweede prijs was een reuze fles Prosecco beschikbaar gesteld door wijnhandel van der Beek.

de-winnaaar de-trofee

De winnares van de Stilettorun 2014 is Susan Boode uit Holten. Donna heeft een waardebon van 50,- beschikbaar gesteld voor de most glamorous girl. Vele dames waren glamorous gekleed en de prijs werd gewonnen door Grian Elzinga uit Ommen.

the-most-glamorous-girls lol-@-de-stilettorun

Na de stilettorun werd de achterstevorenrun gehouden waarbij twee groepen afzonderlijk van elkaar een ronde rond de kerk renden. Het waren spannende races, waarbij diverse deelnemers vlak voor de finish over elkaar heen vielen. Ook hierbij was een mooie prijs te winnen.
De winnaar, Kasper Krabbenbos uit Almelo, ging met een fles parfum aangeboden door Quatro store naar huis.

achterstevorenrace achterstevorenrace-2

De stilettorun en de achterstevorenrun werden gehouden om geld in te zamelen voor het Vechtgenotenhuis. Er is geld ingezameld met de inschrijfgelden en de verkoop van de loten. Alle inkomsten komen geheel ten goede aan het Vechtgenoten Huis in Ommen. De verloting is mogelijk gemaakt door diverse Ommer ondernemers. Door hun bijdrage in de vorm van cadeaus voor de winnaars en de verloting is er een succesvolle middag neer gezet. De start en finishboog, waardoor dit evenement een professioneel tintje kreeg is beschikbaar gesteld door Univé Ommen.

Wij willen alle deelnemers, bezoekers, vrijwilligers en deelnemende ondernemers bedanken voor deze geslaagde dag.