QOSS

Qoss staat, naast kracht, stoer en authentiek, voor rust, voor liefde voor jezelf en je medemens.
In het bijzonder voor respecteren waar je mee werkt en met wie je werkt.
De producten van QOSS zijn origineel, stoer, zelfontworpen en worden met de hand -en veel liefde- in Nederland vervaardigd.

TIPS VOOR HET ONDERHOUD VAN JOUW QOSS ARMBAND:
ZILVERKLEURIGE DELEN
Natuurlijk draag jij je QOSS met veel plezier. Maar door aanraking met de huid kunnen de zilverkleurige delen van je sieraden geel of zwart uitslaan. Regelmatig poetsen met een zilverpoetsdoekje maakt dat ze weer fris en helder van kleur.

VLEKKEN OP HET LEER
Het kan natuurlijk voorkomen dat er een vlek in het leer ontstaat. Hoe vervelend ook, gelukkig zijn er een paar eenvoudige oplossingen voor de meest voorkomende vlekken. We hebben ze hier voor je verzameld.
Vet
Strooi talkpoeder op de vlek, vier uur laten intrekken en wegborstelen.
Regenspetters
Wrijf het leer tegen elkaar, of gebruik een zachte borstel of zeem.
Andere vlekken
Ga vlekken te lijf met verdunde babyshampoo of een sopje van groene zeep. Maak het leer niet te nat en laat het rustig in de lucht drogen.

NATUURLIJKE MATERIALEN
Wij verwerken in onze producten leer en andere authentieke materialen. Dit kan leiden tot het verlies van de originele kleur. Echter geeft dit onze producten een unieke en vintage uitstraling.
De producten die door QOSS worden gemaakt, zijn uniek, handgemaakt en produceren we in kleine oplage. Probeer schuring tegen kleding te vermijden.