MICMAC BAGS

 

Micmacbags is in 1949 opgericht door een avonturier. En dat zie je tot op de dag van vandaag terug in de tassen en small leather goods. Het allereerste ontwerp, geschetst op de achterkant van een sigarendoosje, vind je nog steeds terug in de collectie!  Nu, jaren later, is Micmacbags zijn kwaliteit en kracht nooit verloren. De lifestyle van de Indian Micmacs vormt nog steeds de grootste inspiratiebron. De ontwerpen van Micmacbags, van leren schoudertassen tot laptoptassen van leer , zijn tijdloos, puur en hebben een robuuste uitstraling. Het gebruik van authentieke materialen en technieken versterkt dit. De doorleefde tassen van Micmacbags worden door gebruik alleen maar mooier!

Alle tassen en klein lederwaren worden met de hand gemaakt door ambachtelijke vaklui in onze eigen fabriek in India. Hierdoor weten we zeker dat onze producten onder goede omstandigheden en tegen een eerlijke beloning worden gemaakt.

Bij DONNA vind je een leuke collectie van de MicMac tassen. Dit merk, wat in Nederland getekend wordt en in India geproduceerd wordt bied een mooie serie leren tassen, tegen een betaalbare prijs.