Ladiesnight 22 -11- 2013

LADIESNIGHT bij DONNA.

Vrijdagavond om 18.00 druppelden de eerste klanten binnen. Buiten voor de deur stonden lekkere proeverijen. Je kon chocolade en marsepein proeven van Bakkerij ten Brinke. Wijnhandel van der Beek stond er met een Port en rode wijnproeverij. En Prima Vista liet haar heerlijke Italiaanse hapjes proeven.

Inge-en-Hetty proeverij

In de winkel kon je naast het shoppen en rondkijken ook allerlei beauty adviezen krijgen. Deze werden ter plekke uitgevoerd. De DA drogist heeft de dames opgemaakt met de producten van Collistar. Kapsalon de Kapper heeft de dames voorzien van colours in hun haar en heeft mooie creatieve kapsels gecreëerd door op te steken. Voor het plaatsen een proefnagel of een gellak try-out kon je in onze nagelstudio terecht. Vele dames hebben gebruik gemaakt van al deze activiteiten.

Gertrude Debohra

De opkomst was overweldigend, vele dames hadden zich aangemeld waardoor ze kans maakten op het winnen van een rosegouden armband van Speechless. Denise Dijk uit Ommen is de gelukkige winnaar van deze armband.

IMG_2084 denise

Al met al een gezellig drukke avond met een enorme opkomst. Wat ons betreft doen we dit vaker! Alle ondernemers bedankt voor jullie medewerking en dames bedankt voor jullie komst!

———————————————————————————————————————————————————————————–

Bij DONNA aan het Kerkplein nr 17 in Ommen vind vrijdag 22 November van 18.00 – 21.00 uur een ladiesnight plaats onder het thema Fashion Beauty & Taste.

Je kunt o.a genieten van diverse proeverijen van Bakkerij Ten Brinke, Wijnhandel van der Beek en Prima Vista. Daarnaast zijn de DA drogist, kapsalon de Kapper en Nails Beauty & More aanwezig voor allerlei beauty adviezen.

Wat kun je verwachten?
Fashion: Bij DONNA ontvang je deze avond 10% korting op de gehele collectie
Beauty: Make-up makeover, een nagelbehandeling, opsteken/ vlechten van kapsels
Taste: Chocolade en marsepein proeverij, wijnproeverij en een proeverij van Italiaanse hapjes

Om zeker te zijn van een leuke en goed gevulde goodiebag adviseren wij je om je aan te melden voor deze ladiesnight bij DONNA of via de mail: info@donna-ommen.nl. Want op=op en gereserveerd betekend gegarandeerd een goodiebag.

In 1 van de goodiebags bevind zich een doosje van Speechless jewels. Als jij dit doosje met waardebon in je goodiebag vindt, ontvang je gratis een vergulde rosegouden slavenarmband van Speechless met de ingegraveerde tekst “Never give up on things that make you smile” t.w.v. € 49,95. Dit cadeau kan bij DONNA tegen inlevering van de waardebon opgehaald worden.

Tot vrijdagavond de 22ste bij DONNA!!