KARMA

 

Het merk Karma is onderdeel van Aumentum, een Nederlands sieradenbedrijf, uit Hattem, wat gespecialiseerd is in stijlvolle zilveren sieraden van de allerhoogste kwaliteit. De sieraden zijn geïnspireerd door de Indiase mythologie en geven een bron van energie. De sieraden zijn gemaakt van verschillende kleuren koord die, in combinatie met de gekleurde natuurstenen, een intrigerend en kleurrijk geheel neerzetten. Naast de natuurstenen zijn de handgeknoopte armbanden ook nog eens voorzien van gekenmerkte kristallen van het merk “Preciosa”. Wacht dus niet langer en haal vandaag nog een Karma armband in huis!

Bij DONNA zijn er naast de XXS armbanden en de XS armbanden van Karma ook oorbellen en kettingen te verkrijgen aansluitend bij de serie armbanden en voorzien van kristallen. Ook de heren armbanden van Karma kun je bij ons verkrijgen!

Daarnaast heeft DONNA de serie zilveren en vergulde oorbellen in tubes, figuurtjes en allerlei symbolen. Hip en toch heel betaalbaar!

Omdat er echte edelstenen worden gebruikt heeft iedere armband een andere uitstraling. Bron van energie of niet, wij zijn om en dragen de sieraden van Karma zelf ook met veel plezier! 🙂