DONNA PARFUM

 

DONNA parfums zijn alleen verkrijgbaar bij DONNA in Ommen. Met leuke namen zoals: Ik hou jou, Your my happy, Kook van jou, Geniet vandaag en vele andere namen welke  speciaal voor DONNA zijn ontworpen.

Geniet van een geheel nieuwe en leuke manier van parfum kopen. Alle parfums mogen gratis bij onze  winkel getest worden waar  een voorraad parfums aanwezig is.

DONNA parfums zijn van de hoogste kwaliteit en zijn creaties geïnspireerd door ’s Werelds meest bekendste designers  in de wereld van geuren, dromen, verleiding en… fun!!!

Onze DONNA parfums gaan uit van pure kwaliteit van de geuren en niet van de dure en prachtige designflessen en doosjes die je bij de bekende parfumeriezaken koopt. In onze ogen staat de kwaliteit en de prijs van de parfum op Nr. 1!

DONNA parfums zijn op zijn minst 70 – 80% goedkoper dan de gebruikelijke parfums doordat deze parfums zonder merknaam, zonder verpakking en direct van de tap verkocht worden. De DONNA parfums in onze winkel zijn afgeleiden van de originele geuren. De originele parfumnamen en de namen van de ontwerpers zijn enkel en alleen gebruikt om de geurnoot van onze parfum te beschrijven. De originele namen zijn gecertificeerd bij de licentiehouders en beschermd bij de wet. De inhoud niet!! Wij verkopen enkel en alleen ons eigen label.

Een fles DONNA parfum heb je al voor € 12.99 (30 ml). Mocht je langs komen bij ons in de winkel en laat je je parfum flesje weer bij vullen dan betaal je slechts € 11.99.  En dat voor echte parfum, welke 12 tot 18 uur blijft zitten, afhankelijk van de type huid.

Bij DONNA zijn we om, wel de geur, niet de prijs. En navulbaar! Heerlijke lang geurende luchtjes voor een scherpe prijs! Ideaal om ook meerdere verschillende geuren te kopen, zodat je kan wisselen!