CHALROSE BAGS

Chalrose is een uniek concept van een hoogwaardige kwaliteit leer, waarbij alles draait om de ideale tas.
We zijn niet één persoon; we zijn zakenvrouwen, studenten, dochters, moeders, partners, vriendinnen en lovers! Natuurlijk dragen we niet één outfit, één kleur of één stijl.

We zijn uniek, druk, haastig en altijd op zoek naar veranderingen…wat doe ik aan? Een jurk, een jeans, een blouse met een jasje of toch een vest, welke schoenen, laarzen, pumps…., en natuurlijk welke tas draag ik daarbij?
Wie heeft de tijd om haar tas aan te passen aan haar look? En wie heeft het geld om bij iedere outfit een passende tas te dragen?

Chalrose maakt het mogelijk om je tas aan te passen aan je look! De ene dag een bruin jurkje met een veren accessoire geklikt aan je tas…..de volgende dag het bos in met een click-flap van geitenvacht. En in iedere tas zit een gratis click-sleutelhanger, nooit meer zoeken naar je sleutels!

Ieder accessoire wordt gemaakt in gelimiteerde oplages, zo blijft jouw combinatie uniek en exclusief! De tassen en clicks worden met de hand gemaakt in Nederland, Italie en India.

Deze bijzonder mooie tassen zijn te koop bij DONNA aan het gezellige Kerkplein in Ommen. Voor advies mbt de mogelijkheden nodigen we je graag uit om gezellig bij ons langs te komen. Ons team vind het super leuk om je hierbij te helpen 🙂