BY LOU LOU

By LouLou brengt fashion en functionaliteit samen in een uitgebreide collectie accessoires voor vrouwen. Het begon allemaal in 2010 met één portemonnee, geïnspireerd op het Parijs van de jaren ’50. Dat zie je, met een knipoog, nog steeds terug in de ontwerpen.

Met oog voor detail en een neus voor kwaliteit hult by LouLou slimme designs in een stijlvol jasje van leer. Zo heb je altijd alles bij de hand om ‘effortless chic’ op pad te gaan. Of je nou het weekend gaat vieren op een festival of gewoon voor een doordeweekse donderdag.
Met een vleugje humor is het ietwat Franse collectiebeeld ondergedompeld in een goede dosis Dutch design. Want waarom zouden pracht en praktisch niet samengaan? Alle accessoires zijn bovendien betaalbaar en eerlijk gemaakt.

Bij DONNA vindt je een zeer uitgebreide collectie van de by Lou Lou portemonnees in allerlei mooie natuurlijke tinten. De meest idealen portemonnees die er zijn vinden wij zelf! Including het vakje voorop de portemonnee voor je mobiele telefoon en het overzichtelijke van de portemonnees maken hem een echte topper!

So we LOVE it!!

Kom jouw By Lou Lou portemonnee scoren bij onze DONNA vestiging in Ommen.