BEAUTY & KADO’S

Bij DONNA verkopen we naast sieraden en tassen ook heerlijke parfums en leuke gifts.

Parfum: De DONNA parfums met mooie namen zoals: Ik hou jou, Your my happy en Time to drink champagne zijn echte parfums. De geuren hebben veel weg van de bekende geuren, maar blijven hun eigen touch behouden. Onze DONNA parfum blijf je 12 tot 16 uur ruiken, afhankelijk van de zuurgraad van je huid.

Kom ze zelf testen in de winkel, zeker weten dat je om bent! De prijs van een fles (30 ml) van deze DONNA parfum is slechts 12.99 en 2 flesjes voor 25,-  Wij geven je graag advies welke DONNA geur bij jou past!

Ook kun je voor een leuk kado bij onze winkel terecht. We verkopen de super leuke items van Flessenwerk, Seq Lifestyle, My flame en Zoedt.  Wij vinden deze merken echt te leuk! Kom je ze eens bekijken in onze winkel?

 

DONNA PARFUM

DONNA PARFUM

  DONNA parfums zijn alleen verkrijgbaar bij DONNA in Ommen. Met leuke namen zoals: Ik hou jou, Your my happy, Kook van jou, Geniet vandaag en vele andere namen welke speciaal voor DONNA zijn ontworpen. DONNA parfums zijn van de hoogste ...
MY FLAME KAARSEN

MY FLAME KAARSEN

  Sinds 2013 biedt My Flame Lifestyle biologische kaarsen; kaarsen gemaakt van palmwas en sojawas. Deze kaarsen stoten geen roet af, hebben een leuk design, ruiken heerlijk en branden tot 45% langer in vergelijking met normale kaarsen. De...