1 jaar geopend 25/26 april

1-jarig-bestaan

In het weekend van vrijdag 25 en zaterdag 26 April vierde DONNA haar 1 jarig bestaan.
Het was een super geslaagd jaar, waarin we warm binnen gehaald zijn door onze klanten. We hebben een enorme groei gemaakt in een jaar tijd. De collectie van DONNA heeft zich in een jaar tijd flink uitgebreid, bovendien zijn er veel mooie merken bijgekomen, waardoor je ook voor een exclusief sierraad, een mooie leren tas of portemonnee bij DONNA terecht kan.

CAYANHet was een gezellig en druk bezocht weekend waarbij veel van onze vaste klanten langs kwamen om te feliciteren. Bedankt nog voor alle felicitaties, mooie woorden en bloemen. Onze house-dj DJ CAYAN verzorgde buiten heerlijke deep lounge muziek en zorgde voor een lekkere sfeer. Er werd gezellig gekletst onder het genot van een drankje.

macaronsOok aan de innerlijke mens was gedacht. Onder het genot van een lekker drankje konden de klanten tijdens het rondkijken en kletsen genieten van de heerlijke macarons die Bakkerij Ten Brinke speciaal voor ons gemaakt heeft in de kleuren van ons logo: roze en wit. Ze waren heerlijk!!

IMG_1118Daarnaast hebben we uit alle kassabonnen een bon getrokken en Jaqueline Doosje was de gelukkige winnaar van de cadeaubon met het aangeschafte bedrag.